Izvor: Piplmetar.rs, 25.Nov.2023, 06:30

Nove optužbe protiv Paf Dedija: Repera tužila još jedna žena

Repera Šon „Dedi“ Kombsa tuži žena koja tvrdi da ju je drogirao i seksualno napastvovao 1991. godine.
U tužbi, u koju je BBC imao uvid, tužilac kaže da se napad dogodio tokom sastanka sa reperom.
Inače, reper „Dedi“ samo što je postigao dogovor posle tužbe za seksualni napad, koju je podnela R&B pevačica i njegova nekadašnja partnerka Kasandra Ventura, zvana Kesi.
Predstavnik repera najnovije optužbe nazvao je „izmišljenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i neverodostojnim“.
„Ovo je čisto otimanje novca i ništa više“, rekao je portparol u izjavi za BBC.
Tužiteljka Džoi Dikerson-Neil navodi u tužbi da je žrtva poznavala Kombsa, čije je umetničko ime Paf Dedi ili P Dedi, preko poznanika.
Takođe, pojavila se u jednom njegovom muzičkom spotu.
Prema tužbi, od 3. januara 1991. godine, ona je nevoljno pristala da se sastane sa reperom Dedijem u restoranu u Harlemu, gde je radila, a on ju je terao da mu pravi društvo dok je završavao neke poslove u gradu.
Kako je rekla, reper je drogirao, pa nije bila u stanju da samostalno stoji ili hoda.
Posle je dovezao do mesta gde je boravio, gde ju je, navodi se u tužbi, seksualno napao.
Kasnije je saznala da je tajno snimio susret i pokazao ga većem broju ljudi.
Inače, reper „Dedi“ samo što je postigao dogovor posle tužbe za seksualni napad, koju je podnela R&B pevačica i njegova nekadašnja partnerka Kasandra Ventura, zvana Kesi.
U tužbi se opisuje kako se njen život, posle navodnog napada, pretvorio u začarani krug – imala je problema sa mentalnim zdravljem, a ubrzo je napustila i fakultet.
Tužba je usledila nekoliko sati pre nego što je 24. novembra okončana primena zakona o odraslim žrtvama koji dozvoljava tužbe posle perioda zastarelosti.
„Naša klijentkinja nije bila u stanju da izbegne štetu koju joj je Kombs naneo pre mnogo godina“, rekao je Džonatan Goldhirš, jedan od advokata žene koja tuži repera.
Kako se navodi „zahvaljujući Zakonu o preživelim odraslim osobama, ona konačno može pravdu da traži na sudu“.
Predstavnik repera Kombsa je rekao da je „tužba u poslednjem trenutku primer kako dobronameran zakon može da se okrene naglavačke. Priča 32-godišnje gospođe Dikerson je izmišljena i nije verodostojna“.
Ovo je druga tužba za seksualni napad koja je pokrenuta protiv repera Didija ovog meseca. Repera je prošle nedelje za silovanje i trgovinu ljudima optužila Kasandra Ventura. Ona je navela da ju je reper silovao i tukao više od 10 godina, kada je ona imala 19, a on 37 godina.
Samo dan posle podnošenja tužbe, njih dvoje su se nagodili. Reper je negirao tvrdnje Venture, a njegov advokat je rekao da nagodba ne znači i priznavanje nepravde, prenosi Danas.rs.
Post Views: 213


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.