Nova serija koja obećava! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 10.Jan.2017, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova serija koja obećava! (FOTO, VIDEO)

Moćna drama o rasizmu sedamdesetih godina u kojoj glumi Idris Elba.

Serija "Gerila" (Guerrilla) je ljubavna priča o paru političkih aktivista koji oslobađa političkog zatvorenika i formira radikalnu podzemnu ćeliju.

Radnja se dešava u Londonu 1970-ih. Planirano je da ima format mini-serije i to od samo šest epizoda u produkciji Sky Atlantic.

Tvorac serije je nagrađivani scenarista Džon Ridli koji je zaslužan za film "Dvanaest godina ropstva", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a priča prati grupu aktivista iz Londona koji se bore sa rasističkom policijom i istražuje se šta bi se dogodilo da je originalni pokret Crna moć primenjivao nasilje.

Najbolja serija 2016? (ANKETA)

U seriji će glumiti Idris Elba, Freida Pinto, Babu Sizi, Rori Kiner i Zave Ešton. Očekuje se da prva epizoda izađe 13. aprila ove godine.

Kako vam se čini?



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.