Nova opcija na Instagramu koja će mnogima olakšati život

Izvor: 011vodič.com, 16.Jan.2020, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova opcija na Instagramu koja će mnogima olakšati život

Iako brojne aplikacije za dopisivanje već duže vreme imaju opciju slanja i primanja poruka na svim uređajima, poruke na Instagram aplikaciji korisnici za sad mogu da šalju samo preko telefona. Izgleda da će nova opcija na Instagramu uskoro biti sprovedena u delo.
Foto: Shutterstock
Izvršni direktor Instagrama, Adam Moseri, najavio je da će se to uskoro promeniti. 
Instagram već neko vreme testira ovu opciju, a sad su počeli da je uvode. Za sad je dostupna manjem broju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << korisnika, ali je Moseri naveo da se nada kako će, nakon testnog perioda tokom kojeg će se uveriti da sve radi kako treba, postati dostupna svima.  
Web verzija trebala bi da ima jednake opcije kao i ona na telefonu. Korisnici će moći da odgovaraju na poruke, započinju nove razgovore (individualne i grupne), a poruke će se moći da “lajkuju” i u njima će moći da se dele fotografije sa računara.

For those of you into your DMs, today we start to test Direct on the desktop web. Now, it’s only a small percentage of people for now — we need to make sure it works well — but we hope to bring this to everyone soon.https://t.co/x0toGW66Bp


— Adam Mosseri (@mosseri) 14. јануар 2020.
Ako korisnici na svom računaru odaberu tu opciju, o pristiglim porukama će im dolaziti i notifikacija. Ova opcija bi mogla znatno da olakša život poslovnim korisnicima i influenserima koji sa svojom publikom često komuniciraju putem privatnih poruka.
Inače, Instagram opciju direktnih poruka i web verziju ima još od 2013. pa mnogima nije jasno zašto im je trebalo toliko dugo da to povežu. 


Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Instagram poruke na kompjuteru – Konačno moguće slanje

Izvor: Domino Magazin, 16.Jan.2020

Instagram poruke na kompjuteru su konačno omogućete. Kao što verovatno znate, private messages su do sada mogle da se čitaju i šalju samo preko aplikacije na mobilnom telefonu. E pa ne više. Izvršni direktor Instagrama Adam Mosseri najavio je da se opcija uvodi i za računare. Instagram poruke...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.