Nova beba u “Ratovima zvezda”

Izvor: 011vodič.com, 23.Jan.2020, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova beba u “Ratovima zvezda”

Prošle godine, mališan “beba Joda” (Baby Yoda) iz serije “Mandalorijan”, smeštene u svet “Ratova zvezda”, postao je viralna senzacija, a sada dolazi konkurencija koja preti da preuzme srca obožavatelja.
Foto: IMDb
Kada je nova Diznijeva serija “Mandalorijan” iz sveta “Ratova zvezda” počela da se prikazuje, niko nije mogao da odoli preslatkoj bebi Jodi, koja je osvojila srca svih obožavatelja “Ratova zvezda”.
Otkako je iz gomile blata promolio svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zelene uši, beba Joda, koju zovu Dete, ukrao je svu pažnju glavnom liku, a čini se i samoj radnji serije.
Odmah se postavilo pitanje ko je on, no za sada se identitet Deteta krije kao najveća tajna. Ono što se iz dve epizode moglo saznati jeste da je ova beba oko 50 godina stara i da može da koristi Silu, kojom je spasao Madalorijana od Madhorna, prenosi Kliks.


“Ovo je važan lik. On se uklapa u veliki narativ svih stari koje se dešavaju u galaskiji nakon revolucije”, nagovestio je jedan od tvoraca srije Džon Favro.
Internet je doslovno eksplodirao slikama i komentarima koje su obožavatelji delili na društvenim mrežama i Jutjubu, navodi Indy 100.
Čak i ako niste obožavalac, niste mogli a da ne saznate za bebu Jodu i da ne čujete neku od pesama o njoj.


Na žalost bebe Jode, a na sreću obožavalaca dolazi novo dete “Ratova zvezda” – beba Džaba i ona izgleda još slađe. Beba Džaba je malena verzija gangstera Džabe d Hata iz originalne trilogije “Ratova zvezda” koji traži Hana Soloa (Harison Ford) zbog neisplaćenih dugova.
Ko je slađi – beba Joda ili beba Džaba?


Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.