Nosi se slojevito

Izvor: Dzungla.org, 16.Dec.2011, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nosi se slojevito

Osnovno pravilo je da uvek kombinujete tanje komade odeće, jer ćete tako lakše postići sklad i vaš izgled će biti zanimljiviji. Stilisti prednost daju slaganju sličnih boja.
Kod slojevitog odevanja posebnu pažnju obratite na desene

Ove jeseni nam i modni stručnjaci i meteorološke prognoze nalažu slojevito odevanje. Ovaj stil je veoma zahvalan jer omogućava kombinaciju različitih komada odeće i detalja. Potrebno je samo malo maštovitisti i dobar izbor kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << vaš izgled privlačio poglede.
Osnovno pravilo je da uvek kombinujete tanje komade odeće, jer ćete tako lakše postići sklad i vaš izgled će biti zanimljiviji. Jedna od klasičnijih kombinacija je dugi džemper u varijanti sa košuljom ili tunikom, farmerkama, i jaknom ili kaputom. Uz uske pantalone ili helanke savršen izbor su i dva ležernija tanja džempera, a ove sezone hit su i kombinacije pletenih i kožnih komada odeće. Stilisti poseban akcenat stavljaju na boje i prednost daju slaganju sličnih boja od svetlije do tamnije ili obrnuto. Jedna od čestih kombinacija je i lepršava haljinica u varijanti sa dugim džemperom i debelim hulahopkama.
Kod slojevitog odevanja posebnu pažnju obratite na desene. Iako je u poslednje vreme veoma popularno kombinovanje različitih motiva u tome treba da budete veoma obazrivi. Vodite računa da osnovna boja uvek bude ista, a da odeća koju nosite ispod ima diskretnije desene. Osim toga, bitno je primeniti i pravilo da duži komadi odeće uvek treba da se nose ispod kraćih. Ako mislite da vas je slojevita kombinacija zatvorila i želite više da istaknete figuru, biće dovoljno da je upotpunite zanimljivim kaišem u jačoj boji.
(Izvor:Vecernje Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Trendi i praktično: nosi se slojevito!

Izvor: S media, 17.Dec.2011, 09:58

Osnovno pravilo je da uvek kombinujete tanje komade odeće, jer ćete tako lakše postići sklad i vaš izgled će biti zanimljiviji. Stilisti prednost daju slaganju sličnih boja.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.