Nokautirao saigrača posle gola

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2010, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nokautirao saigrača posle gola

Fudbaleri na različite načine proslavljaju gol, ali je igrač Barija Frančesko Kaputo definitivno postavio nove standarde.

On se na utakmici protiv Ćezene, koja je završena rezultatom 1:1, posle postignutog gola zatrčao ka klupi svog tima da proslavi pogodak. Na putu mu se našao saigrač Nikola Belmonte, želevši da mu među prvima čestita.

Kaputo je onda iz sebi znanog razloga u punom trku počastio Belmontea sa jednim krošeom.

Možda je razlog loših >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odnosa u ekipi činjenica da posle 16 kola, Bari zauzima poslednje mesto na tabeli Serije A sa samo 10 osvojenih bodova.

Očigledno da odnosi u ekipi Barija nisu toliko dobri, kao recimo u islandskom Filkiru, koji su demonstrirali možda najzanimljivije slavlje posle gola.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.