Noćenje u ovoj hotelskoj sobi košta 120 DINARA! Da, naravno, postoji CAKA... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćenje u ovoj hotelskoj sobi košta 120 DINARA! Da, naravno, postoji CAKA... (VIDEO)

Da li biste pristali?

Soba u hotelu Business Ryokan Ashai na ostrvu Kjušu u Japanu svojim posetiocima nudi iznajmljivanje sobe po neverovatnoj ceni od 130 jena (oko 120 dinara) po noći, ali postoji caka.

Svako ko želi da prenoći tamo mora da pristane da ga sve vreme snima kamera u sobi, a snimak se objavljuje na Jutjubu. Iz hotela su objasnili da se radi o marketinškom potezu kako bi postakli ljude da noće u toj sobi, koja im je inače bila najmanje popularna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piše Daily Mail.

U maloj sobici nema mesta gde biste se sakrili od kamere, a u njoj je prenoćio i novinar portala "Soranews24" koji nije imao prigovora na sobu, osim što je pomenuo da je dosta novca potrošio na grejanje koje se uključuje tako što ubacite novčiće u uređaj. Dva sata grejanja koštaju otprilike 100 dinara pa grejanje ispadne skuplje nego noćenje.

"Radi se o normalnoj japanskoj sobi za goste s tatamijem na podu, madracem za spavanje, stolićem, televizorom i čajnikom za grejanje vode. Čista je, dobro održavana i deluje poput studentske sobe", ispričao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.