Njene grudi su san svih muškaraca, ali... njoj su prevelike!

Izvor: Blic, 09.Apr.2015, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njene grudi su san svih muškaraca, ali... njoj su prevelike!

Glumica navodi da bi volela da ima silikone, jer joj se grudi prelivaju na sve strane.

Iako bi devojke ubile za njene grudi koje godinama važe za najlepše, Sofiji Vergari se ne sviđaju.

- Mislim da su mi grudi ogromne. Ceo život kupovina brushaltera mi je košmar. Verujte mi da bih volela da imam silikone. Kad legnem grudi mi se prelivaju svuda, maltene me obuhvate celu! To uopšte nije zabavno - kaže Vergara u intervjuu za majsko izdanje magazina "Veniti fer". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Nervira je, kaže, što je u modnim časopisima ili u drugim magazina, često kritikuju što nosi isti model haljina na svečanostima.

- Čitam tako u štampi kritiku na svoj račun, tipa: 'Sofija opet nosi isti model haljine'. Prva reakcija na to mi je: "Šta koji k*** želite da nosim!?" Pa, očigledno je da postoji razlog zašto nosim isti model haljina! - kaže lepa glumica, pokazujući na svoje obline.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Njene grudi su san svih muškaraca, ali njoj su prevelike

Izvor: Kurir, 09.Apr.2015

Glumica navodi da bi volela da ima silikone, jer joj se grudi prelivaju na sve strane..Iako bi devojke ubile za njene grudi koje godinama važe za najlepše, Sofiji Vergari se ne sviđaju..."Mislim da su mi grudi ogromne. Ceo život kupovina brushaltera mi je košmar. Verujte mi da bih volela da imam...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.