Nives Celzijus se nameštala u bikiniju, a onda…

Izvor: 011vodič.com, 10.Apr.2021, 22:21

Nives Celzijus se nameštala u bikiniju, a onda…

Estrada • VIP
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Nives Celzijus objavila je na Instagramu seriju slika s bazena u Splitu na kojima je pokazala kako uživa ovog proleća, kako joj stoji bikini, ali i šta krije ispod gaćica!
Kada je, pre nekoliko meseci, pozirala golišava na ovoj društvenoj mreži, otkrila je da iznad guze ima tetovažu cveta, a od ranije i jednu dok je bila u braku s hrvatskim fudbalerom Dinom Prpićem – “Propriedad de Dino”, a sada da je tattoo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << majstor crtao i spreda!
Nives je, da li zbog nameštanja za pravu Instagram pozu ili broja većih gaćica, pokazala i da ima tetovažu na donjem stomaku…
Jelena Filipovic
Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia
Dragi posetioci, radi poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”)
This website uses cookies to improve your experience. We’ll assume you’re ok with this, but you can opt-out if you wish.Prihvatam / AcceptOdbijam /Reject Saznajte više / Read More

Comments comments


The post Nives Celzijus se nameštala u bikiniju, a onda… appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.