Nives Celzijus VIP gost na inauguraciji predsednice Hrvatske

Izvor: 011vodič.com, 15.Feb.2015, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nives Celzijus VIP gost na inauguraciji predsednice Hrvatske

Starleta i pevačica Nives Celzijus biće počasni gost na sutrašnjoj svečanoj inauguraciji novoizabrane predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitanović. Za ovu priliku je Nives snimila i pesmu.
Hrvatica se zahvalila predsednici na pozivu i izjavila da je veoma polaskana.
– Zaista mi je čast, što sam već i nedavno rekla, da ću lično svedočiti jednom istorijskom događaju, a to je da je u Hrvatskoj žena postala vrhovna zapovednica. Prvi put imamo predsednicu, a time se može >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pohvaliti jako malo zemalja u svetu. Po ideji mog kreativnog tima, gospođi Grabar Kitarović sam snimila i obradu pesme „Kolinda“ iz 1967. po kojoj je naša predsednica dobila i ime i to je moj poklon za inauguraciju – izjavila je Nives.
Takođe je predsednicu opisala kao dominantnu ženu koja ništa neće prepustiti slučaju.
– Veselim se njenim budućim državnim potezima. Od srca joj želim puno sreće i suverenosti u predstavljanju Republike Hrvatske i jedinstvenom zastupanju svih naših građana – dodala je Nives.



The post Nives Celzijus VIP gost na inauguraciji predsednice Hrvatske appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.