Niste ga valjda zaboravili? Ovako luduje Slobodan Beštić

Izvor: Blic, 21.Jul.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niste ga valjda zaboravili? Ovako "luduje" Slobodan Beštić

Dovoljno je da se pomene njegovo ime i da nežniji pol poludi. Sada ga primećuju gde god da se pojavi, a za sve je kriv naš fotoreporter koji ga je pre nekoliko meseci fotografisao kako bez majice šeta po kiši. Da, pogodili ste - bili smo u provodu sa glumcem Slobodanom Beštićem.

VIDEO > Slobodan Beštić u provodu:

Za ovu priliku glumac je izabrao klub “Sinatra”, u kojem je nastupala Maja Nikolić.

- "Maja i ja se znamo odskora, ali smo za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kratko vreme postali super prijatelji. Kod nje najviše cenim što veoma brzo i nepogrešivo može da proceni kakva je ko osoba - kaže Beštić. Maja nam se pridružila u separeu, uz prigušena svetla, sveće i prijateljsko čavrljanje.

Više fotografija Slobodana Beštića u noćnom provodu možete pogledati ovde.

- Ovako se mi provodimo. Ko ne ume da uživa s nama, ne mora - uz osmeh nam je objasnio. Ubrzo smo shvatili šta to znači. Bilo je tu malo reči o muzici, malo o krpeljima, sve u svemu - opušteno veče.

A gde još možete sresti glumca koji je svojim izgeldom podigao prašinu među nežnijom populacijom, pročitajte u štampanom i onlajn izdanju "24 sata".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZNOJ I MIŠIĆI Kako se oblikuje telo pred kojim dame ostaju bez daha

Izvor: Blic, 21.Jul.2014

Reporteri "24 sata" proveli su dan sa glumcem Slobodanom Beštićem, čija je golišava fotografija na kiši napravila pravu pometnju među pripadnicama lepšeg pola. Osim što su mu pravili društvo u noćnom izlasku, posetili su ga i u teretani u kojoj glumac održava telo za kojim dame uzdišu...VIDEO...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.