Nisi valjda?!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisi valjda?!

Pevačica ostavila fudbalera zbog klinca s kojim je snimila pesmu?

Pevačica Šakira (39) navodno je ostavila fudbalera Đerara Pikea(29) zbog pevača s kojim je nedavno snimila duetsku pesmu, pišu španski mediji.

Frajer koji je, navodno, zamenio Đerara je Malum, momak od 22 godine s kojim je snimila singl "Chantaje" za koji su nedavno urađen i spot.

Ubrzo pošto je objavljen video, pojavile su se glasine da je mladi kolumbijski pevač krivac za navodni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rastanak popularne pevačice i fudbalera s kojim ima dva sina.

"U prilog tvrdnji" ide (jako važna) činjenica da Šakira "dugo na Instagramu nije objavila nijednu fotku s nevenčanim suprugom". Vi ako verujete, upoznajte novog dečka!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.