Nisam smela da izađem iz kuće... VRATI SE UNUTRA!

Izvor: Mondo, 19.Jul.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisam smela da izađem iz kuće..." VRATI SE UNUTRA!

Manekenka Kendal Džener razljutila pratioce emotivnom pričom o problemu s aknama (da, ponovo), pozirajući toples

"Ima li dana da se neka od Kardašijanki ne skine gola?".

Ne. Ovo je i glavno pitanje i jedini odgovor na poslednjoj Instagram objavi manekenke Kendal Džener, koja je nedavno postala zaštitno lice kreme za akne.

Sećate se? Onih silnih najava da "ima nešto važno da saopšti"? Da, Kendal je saopštila svetu da je nekada imala bubuljice... >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Sada je podsetila na tu priču novom Instagram objavom, na kojoj je napisala "da se seća srednjoškolskih dana kada zbog sramote nije htela da izađe iz kuće". Da dodamo da je na slici kojom priča ovu priču toples?

View this post on Instagram

when my acne was at its worst, I was a high schooler who didn’t want to leave the house. Now I’m content with my skin. If you want to try Proactiv, you won’t regret it. Link in bio. #proactiv_ambassador

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Jul 18, 2019 at 7:56am PDT

Ne moramo, tu su pratioci da joj ukažu na problem - "najbolje da pokažeš bubuljice na licu dok si gola".

Pojedini su se samo nadovezali na njenu ispovest i napisali "da bi bilo bolje da ni ona ni njene sestre nisu ni izlazile iz kuće!"

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.