Nisam prijavila Kristijana

Izvor: Mondo, 20.Jan.2016, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisam prijavila Kristijana"

Tamara Đurić saslušana u policiji zbog izjava Kristijana Golubovića

  Aleksandar Kristijan Golubović priveden je po nalogu tužilaštva u policiju u Kraljevu zbog objava na Facebooku o koleginici iz rijalitija Farma Tamari Đurić.

Tamara je otkrila da je u toku jučerašnjeg dana i ona bila privedena na informativni razgovor.

"Išla sam na saslušanje u policiju u ulici 29. novembra zbog Kristijanovih izjava. On verovatno nije hteo da se odazove pozivima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pa je zato priveden. Moram da naglasim da je to pokrenulo Tužilaštvo. Ja nisam tužibaba i nisam ga prijavila", rekla je Đurićeva prenosi "Informer".

"Kristijan se igrao igre bogova. Umislio je da je bog besmrtnosti, pa se malo zaneo. Umislio je da on odlučuje koliko će ko da živi. U policiji sam rekla da se ne bojim njegovih reči. Mislim da čovek koji je proveo toliko godina u zatvoru više ne zna šta priča".

Šta je pisao Kristijan?

"Tvrdim da je Tamara Đurić zvana Ganga zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smeju ni da je taknu, a kamoli urade ono što zaslužuje zbog svog prljavog jezika",

tužilaštvo dalo nalog policiji da sasluša Golubovića zbog izjava medijima i objava na Facebooku u kojima je pretio koleginici s Farme Tamari Đurić.

 

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.