Izvor: Blic, 15.Apr.2024, 23:14

"Nisam kao neki koji PLJUJU PORODICU I DECU" Poznati pevač "UDARIO" NA HARISA DŽINOVIĆA ZBOG MELINE: "Jako ružno, ja i moja žena uživamo u ljubavi"

Haris i Melina Džinović, jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu. Emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Melina me je terala da joj PEREM DONJI VEŠ NA RUKE" Šok ispovest bivše bebisiterke Džinovića: "Đina mi je rekla da i ona želi UGOVOREN BRAK KAO HARIS I MELINA"

Izvor: Blic, 16.Apr.2024, 23:13

Priča oko razvoda Harisa i Meline Džinović ne jenjava, a izgleda ni količina "prljavog veša" koji polako isplivava na površinu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.