Nisam je pipao!

Izvor: Mondo, 13.Jul.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisam je pipao!"

Pevač grupe Duran Duran negirao je optužbe obožavateljke da je seksualno uznemiravao pre 23 godine.

Sajmon le Bon oglasio se na zvaničnoj stranici grupe Duran Duran povodom optužbe jedne obožavateljke, da je uz autogram od pevača dobila i "vaćaranje" u jednoj prodavnici ploča u Los Anđelesu.

Širin Hariri (47) tvrdi da joj je Le Bon 1995. godine "masirao zadnjicu", "hvatao za struk" i "gurao ruku sve do genitalija".

Ona kaže da je incident potresao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i potupuno "zaledio" i da nije odmah obelodanila šta se dogodila, jer se plašila posledica, ali i toga da bude proglašena "devojkom koja je prijavila Sajmona le Bona".

Pošto ne može da dobije finansijsku odštetu (zakonski rok za seksualno uznemiravanje po američkim zakonima zastareva posle dve godine nakon počinjenog dela), jedino što Širin traži jeste izvinjenje.

Frontmen grupe Duran Duran kaže da to nije istina.

"Ponašanje za koje me Hariri optužuje je neprihvatljivo i neprimereno, kako tada, tako i onda. Njena tvrdnja je neistinita", kaže pevač.

Njegovu priču je potvrdila i Keti Kresner, Le Bonova asistentkinja.

"Bila sam s njim tog dana i tvrdim da se to nije dogodilo. Tvrdnja da pred kolegama i ispred gomile kamera nekoga seksualno napadne je prosto smešna".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.