Nina snima film u Južnoj Americi: U Meksiku sam zvezda

Izvor: 011vodič.com, 14.Feb.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina snima film u Južnoj Americi: U Meksiku sam zvezda

Nina Seničar je dobila glavnu žensku ulogu u akcionom filmu “Cafe Con Leche”, koji trenutno snima u Meksiko Sitiju. - Glumim državnog tužioca u borbi protiv mafije koja prodaje drogu i oružje i bavi se trgovinom ljudima – kaže lepa srpska glumica i manekenka.
Lepa Novosađanka, kojoj je manekenstvo otvorilo i vrata glume, našla se pred ozbiljnim glumačkim zadatkom. Nina mora da odigra scene u kojim se tuče s kriminalcima pa, pored zanatskog dela koji je učila na časovima glume, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << uvežbava i fizičku borbu.
– Snimam taj film već desetak dana. Nije mi lako, ali sa zadovoljstvom sve radim, pa i to vežbanje tuče kako bi sve izgledalo besprekorno i uverljivo. U Meksiku se osećam kao prava glumačka zvezda, jer radim u dobrim uslovima i stanujem u divnom hotelu, gde je osoblje vrlo predusretljivo – ispričala je Nina Seničar za “Blic“.
Dobar deo slobodnog vremena srpska zavodnica provodi uvežbavajući borbene zahvate. Nina je na Instagramu objavila video-snimak u kojem je pokazala zavidnu spretnost, ali i spremnost da snagu ukrsti i s jačim polom.
Ako sve bude teklo po planu, manekenka i glumica će u Meksiko Sitiju ostati još nedelju dana, a onda se vraća u Los Anđeles i tamo nastavlja da snima film.
U pauzama snimanja u Latinskoj Americi, koja joj se, kako kaže, dopala na prvi pogled, Nina je obišla brojne znamenitosti, a time se pohvalila pratiocima na društvenoj mreži Instagram.
Pre putovanja sa glumačkom ekipom, Nina Seničar je bila na zimovanju sa dečkom Dominikom Adamsom i prijateljima
– Obišla sam Nacionalni antropološki muzej, koji me je fascinirao. U šetnji gradom i živopisnim predelima, kao i u obilasku znamenitosti, prikupljam energiju da svoj glumački zadatak obavim na najvišem nivou i zadivim reditelja – rekla je Nina.

The post Nina snima film u Južnoj Americi: U Meksiku sam zvezda appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.