Nina Morić progovorila: Nisam presekla vene, onesvestila sam se i udarila glavu

Izvor: Blic, 14.Apr.2015, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Morić progovorila: Nisam presekla vene, onesvestila sam se i udarila glavu

Nakon što su italijanski mediji preneli vest da je hrvatska starleta pokušala sebi da prereže vene i oduzme život, ona se oglasila na društvenim mrežama i rekla da je pala.

Nina je dodala da se zbog niskog krvnog pritiska onesvestila i udarila glavom.

- Dobar dan, prvenstveno želim da se zahvalim svima koji su mi ukazali toliko pažnje i ljubavi. Zbog toga želim da znaju da sam dobro i da nisam imala nikakvu nameru da sebi oduzmem život. Ono što piše u novinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i na veb portalima nije tačno, uključujući ono što sam rekla neverovatnom Luiđi Mariju, koji je bio u Napulju za vreme nesreće. U subotu uveče su me odvezli u bolnicu zbog nesreće koju sam doživela kod kuće (zbog niskog krvnog pritiska pala sam u nesvest i udarila glavom). To može da potvrde iz hitne pomoći koji su me odvezli u bolnicu - napisala je Nina na Instagramu i nastavila:

A photo posted by Nina Moric (@nina_moric) on Apr 13, 2015 at 10:51pm PDT

Srećom, nije ništa ozbiljno i sada sam dobro, treba mi samo malo odmora.

Sada sam dobila ovaj blagosloveni doručak. Ali, moram priznati da me je šokiralo sve što je napisano, pogotovo jer sam mama i moj sin ima samo mene, i jao svakome ko me dotakne - dodala je starleta i bivša manekenka.

Italijanski mediji preneli su vest da je Nina prerezala vene, a da ju je spasila njena majka Vranka. Gazeta je objavila da je njen dečko potvdio da je Morićeva pokušala da izvrši samoubistvo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.