Nina Badrić u vezi sa 13 godina mlađim kolegom?

Izvor: Press, 18.Avg.2014, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Badrić u vezi sa 13 godina mlađim kolegom?

ako navode bosanski mediji, oni su se upoznali 2011. godine na finalu muzičkog takmičenja, kad je Nina bila gost večeri, a godinu dana kasnije snimili su i duetsku pesmu „Duše su se srele“. U međuvremenu su postali dobri prijatelji, kasnije i vrlo bliski, pa čak ni razlika od 13 godina nije bila prepreka da se zavole.
- Nina često dolazi u Sarajevo. Oni vešto prikrivaju svoju vezu, kriju je od očiju javnosti da im nešto ne bi krenulo loše. Kad je Nina upoznala Mirzu, bila je ubeđena da će on pobediti u takmičenju i sa ponosom su zajedno otpevali pesmu na velikoj bini. Tada su razmenili brojeve telefona kako bi se redovno čuli. Kad su uradili i promovisali duet, njihovo druženje je postalo sve intenzivnije. Često su nastupali zajedno i ujedno se sve više približavali jedno drugom, a da toga nisu ni bili svesni - priča naš izvor i dodaje da su Nina i Mirza svakodnevno u kontaktu.

 
- Oni se stalno čuju telefonom i broje dane do susreta. Mnogi kažu da njihova veza neće opstati zato što se previše cene i poštuju, prvenstveno zbog posla. Ko zna, možda na kraju ispadne nešto neočekivano.
Dok je Nina u toku jučerašnjeg dana ostala nedostupna za komentar, Mirza je na naše pitanje da li je u vezi s hrvatskom koleginicom vešto izbegao odgovor.
- U gradu sam, imam obaveza, ne mogu sad nikako da pričam. Izvini, molim te! Kasnije ću da se javim - poručio je pevač.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nina Badrić u vezi sa 13 godina mlađim kolegom!

Izvor: Tracara.com, 18.Avg.2014

U ljubavi sa 13 godina mlađim kolegom Hrvatska pevačica Nina Bardić već mesec i po dana je u vezi s pobednikom treće sezone bosanskohercegovačkog muzičkog takmičenja Zvijezda možeš biti ti Mirzom Šoljaninom. Prema pisanju bosanskih medija 42-ogodišnja Nina i 13 godina mlađi Mirza upoznali...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.