Izvor: Press, 20.Sep.2018, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola OGOVARAO ZADRUGARKU, Stanija sve shvatila: ONA PRISLUŠKUJE NAŠ RAZGOVOR, VIDELA SAM JE! (VIDEO)

Ne bi to ni shvatila da joj Bokun nije ispričao neke pojedinosti o njoj.
Otkad je postao učesnik najgledanijeg rijalitija, Nikola Bokun najviše vremena provodi sa Stanijom Dobrojević i Vladimirom Tomovićem



On je u više navrata njima prenosio sve informacije koje čuje od ostalih zadrugara, a često >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << joj se poverava kada je u problemu ili u konfliktu sa nekim od ukućana.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Tako je primetio i da Marija Kulić indirektno ispituje kakva je situacija između Stanije i Vlade, a ovoga puta su u razgovoru shvatili da je počela i da ih prisluškuje.



Ja kad sam sinoć otišao do vas, Marija me srela i pitala me gde ću. Čim je čula da idem kod vas odmah je krenula da ispituje nešto - rekao je Bokun.


Jao, da li znaš da je ona bila da prisluškuje naš razgovor, videla sam je! - rekla je Stanija.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Bokun je svašta ispričao o njoj, a detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.



Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!








 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.