Izvor: Blic, 10.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikol Kidmen još voli Toma Kruza

Nikol Kidmen još voli Toma Kruza

Glumica Nikol Kidmen je nedavno izjavila da još uvek voli svog bivšeg supruga Toma Kruza. Još je dodala da je on za nju bio tek Tom, a za druge nešto posebno. Oni su usvojili dvoje dece, Izabelu koja sad ima 13 godina i Konora koji ima 11 godina.

Paris Hilton voli homoseksualce

Džet-set manekenka Paris Hilton izjavila je da su joj homoseksualci veoma seksi i da bi volela da joj budući dečko bude takvog opredeljenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Po njoj su takvi momci mnogo privlačniji od drugih i bolje se oblače. Jedino nije jasno zašto bi tople momke onda zanimala Paris.

Andželina traži pomoć od princa Čarlsa

Najpopularnija trudnica na svetu Andželina Džoli ne prestaje sa humanitarnim radom. Ona apeluje za pomoć deci u Sudanu i traži pomoć od britanskog princa Čarlsa sa kojim se ovih dana sastala. Oboje su bili veoma zabrinuti zbog velike krize u toj afričkoj zemlji.

Aksl Rouz najavio novi album

Novi muzički projekat benda 'Gans and rouzis' pod nazivom 'Kineska demokratija' pojaviće se u prodaji na jesen. Pevač benda je to rekao na radiju u emisiji koju vodi njegov prijatelj Sabastijan Rou, vođa benda 'Skid rou'. U direktnom uključenju u program Akls Rouz je potvrdio da je album spreman posle desetogodišnje pauze.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.