Nikol Kidman: Starenje ima svojih čari

Izvor: Press, 15.Mar.2013, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikol Kidman: Starenje ima svojih čari

Nikol Kidman priznala je da se oseća mnogo bolje nego što je zamišljala. Gledajući svoje stare roditelje, shvatila je da neće zauvek imati 45 godina, pa se trudi da svaki svoj dan iskoristi na najbolji mogući način.
"Imati 45 godina izgleda bolje nego što sam očekivala.  U isto vreme, brinem o sedamdesetogodišnjim roditeljima, pa čitava priča ima ukus gorčine, jer svi znamo kako se život završava. Postoji početak, kraj i vreme između. Kako starimo, bližimo se kraju. Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << druge strane, radi se o neverovatnoj radosti i zahvalnosti na svakom datom danu2 - priznala je Nikol.
Nikol, koja sa suprugom Kitom Urbanom odgaja ćerke Sandej i Fejt sa suprugom Kitom Urbanom, vidi vreme kao dragoceni dar, a svakodnevni cilj joj je vreme provedeno sa porodicom.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Nikol: Starenje ima svojih čari

Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2013

Australijska glumica Nikol Kidman priznala je da se oseća mnogo bolje nego što je zamišljala. Gledajući svoje stare roditelje, shvatila je da neće zauvek imati 45 godina, pa se trudi da svaki svoj dan iskoristi na najbolji mogući način...Uživa u starosti: Nikol Kidman.. ..''Imati 45 godina izgleda...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.