Izvor: Press, 26.Apr.2013, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niki Minaž kao filmska zvezda?

Pevačica Niki Minaž će debitovati na filmu u komediji koju priprema Fox studio, "Druga žena". Kako javlja The Hollywood Reporter ona je u poslednjoj fayi pregovora za ovu ulogu.
Komediju će režirati Nik Kasavantes (Nick Cassavetes) koji je najpoznatiji po svom filmu "Beležnica" (Notebook). Radnja filma se vrti oko Kameron Dijaz (Cameron Diaz) koja saznaje da je ona druga žena u aferi koju sa njom ima oženjen čovek. Ona se tada udružuje sa njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ženom i sa još jednom njegovom ljubavnicom. I sve žele osvetu!
Niki Minaž, koja je već pozajmljivala svoj glas za potrebe animiranog filma "Ledeno doba 4", igraće asistentkinju Dijazovoj. Naime ona joj deli savete iz ugla svog trećeg braka.
Snimanje počinje u Nju Jorku početkom leta.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.