„Nikad te ne bih uzeo za ženu koja će da mi gaji decu“ Anastasija Ražnatović ODMAH REAGOVALA

Izvor: 011vodič.com, 01.Mar.2021, 10:31

„Nikad te ne bih uzeo za ženu koja će da mi gaji decu“ Anastasija Ražnatović ODMAH REAGOVALA

Anastasija Ražnatović dobija bezbroj lajkova i komplimenata na račun izgleda, a jedan komentar koji se našao ispod njene poslednje objave je privukao posebnu pažnju i mlada muzička zvezda je morala da odgovori na isti.

Anastasija je, naime, objavila fotografiju na kojoj pozira u ležernom izdanju. Ubrzo su usledile pohvale od fanova, komplimenti, a jedan komentar privukao je posebnu pažnju.
– Ja jesam probirljiv, ali te nikad ne bih uzeo za ženu koja će da mi gaji decu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << – glasio je komentar, na koji je Ražnatovićeva šaljivo odgovorila.
– To je skroz ok – odgovorila mu je Ražnatovićeva uz emotikone.


The post „Nikad te ne bih uzeo za ženu koja će da mi gaji decu“ Anastasija Ražnatović ODMAH REAGOVALA appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.