Nik Sloter posadio drvo u Žarkovu

Izvor: Blic, Tanjug, 16.Jun.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nik Sloter posadio drvo u Žarkovu

Nedelju dana nakon što je posetio naselje Žarkovo, te obećao da će da posadi drvo, Rob Stjuart, poznatiji kao Nik Sloter, filmski heroj iz devedesetih godina, juče je u dvorištu Osnovne škole „Ljuba Nenadović” u Žarkovu posadio dva kanadska javora.

Nekoliko ulica dalje od kultnog grafita „Sloteru Niče, Žarkovo ti kliče”, u dvorištu Osnovne škole „Ljubomir Nenadović”, dve iskopane rupe u zemlji, a oko njih Rob Stjuart, potom Robov >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brat Džon, te kanadski ambasador Džon Morison, predsednik opštine Čukarica gospodin Tlačinac, te Srđa Popović"

- Meni je velika čast što se Kanada i Srbija povezuju na ovaj način. Glumac Rob Stjuart je jedan od ambasadora prijateljstva naših dveju zemalja. Za sada, kao znak našeg obostranog prijateljstva, biće posađen kanadski javor - kaže Džon Morison, a potom reč daje Robu Stjuartu.

- Da Žarkovo niče! - uzvikuje Rob i nastavlja: - Ovo drvo je samo mali znak zahvalnosti za sve što sam doživeo u vašoj divnoj zemlji. Na ovakve nevine i iskrene ljude nikada u svom životu nisam naišao. Od sveg srca vam zahvaljujem - rekao je Rob Stjuart, a potom se prisutnima obratio i Radule, gitarista benda „Atheist Rap”, koji se još jednom zahvalio fanovima i medijima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nik Sloter posadio mladicu javora u školi u Žarkovu

Izvor: Danas, 16.Jun.2009

Kanadski glumac Rob Stjuart, u Srbiji poznat po ulozi Nika Slotera, juče je u dvorištu osnovne škole „Ljuba Nenadović“ u Žarkovu posadio mladicu javora - simbol državnosti svoje zemlje. Sađenju javora prisustvovao je ambasador Kanade Džon Morison.

Nastavak na Danas...

Da Žarkovo niče

Izvor: MySerbia.net, 16.Jun.2009

Nik Sloter se oprostio od Žarkova. U znak zahvalnosti beogradskim domaćinima, pre nego što se jutros uputio na odlazni terminal prestoničkog aerodroma, kanadski glumac Rob Stjuart posadio je zajedno sa Džonom Morisonom, kanadskim ambasadorom u Srbiji, dve sadnice javora u dvorištu žarkovačke...

Nastavak na MySerbia.net...

Slotere Niče Srbija ti kliče!

Izvor: Story, 16.Jun.2009

Kanadski glumac Rob Stjuart završio je posetu Srbiji akcijom Da Žarkovo niče u okviru koje je zasadio dva kanadska javora u dvorištu Osnovne škole Ljuba

Nastavak na Story...

"Da Žarkovo Niče"

Izvor: Kontra magazin, 18.Jun.2009, 17:22

Akcija Da Žarkovo Niče , održana je danas (15. juna 2009.), u 14 časova, u OŠ Ljuba Nenadović (Ace Joksimovića 25), u naselju Žarkovo. Akciju je organizovala prvi domaći ekološki fond Ecotopija u saradnji sa Ambasadom Kanade i glumcem Rob Stewartom, koji je u Srbiji poznat po ulozi detektiva...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.