Izvor: 011vodič.com, 10.Apr.2021, 22:13

Nije mu teško – Vlasnik restorana vozio 6 sati da bi spremio jelo bolesnoj mušteriji

Nije mu teško – Vlasnik restorana vozio 6 sati da bi spremio jelo bolesnoj mušteriji

Zahtev je stigao kasno u četvrtak popodne vlasniku restorana Stivu Čuu. Jedna od njegovih mušterija imala je terminalni rak, a njen zet se pitao da li bi bilo moguće dobiti recept njenog omiljenog predjela od brokolija kako bi joj je mogao napraviti u njenom domu u Vermontu.


Ču, 30, specijalista je za azijsku kuhinju i suvlasnik je dve lokacije Ekiben u Baltimoru. Pročitao je imejl 11. marta i odmah je znao da može bolje, rekao je.
Brzo je odgovorio alternativnim predlogom:
„Hvala što ste se obratili“, napisao je. „Želeli bismo da se vidimo u Vermontu i učinimo da vam bude sveže.“
Brendon Džons, 37, bio je zapanjen.
„Uzvratio sam imejlom i rekao:„ Znate li da o Vermontu...

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.