Nije lako poverovati: Ali ona se ovako pojavila u Holivudu

Izvor: Press, 10.Jan.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije lako poverovati: Ali ona se ovako pojavila u Holivudu

Mašna preko grudi i zvonaste pantalone ukrašene čipkom. Takvu odevnu kombinaciju je odabrala glumica Mišel Mičenor, za sinoćnu zabavu posle dodele Zlatnog globusa.
foto: zena.blic.rs
Mišel je verovatno želela da ostavi dobar utisak, ali je samo pokazala modni neukus. Retko ko bi poneo ovakav top i retko ko bi se uopšte usudio da se pojavi u ovakvim pantalonama.
Mišel radi prvo i sme >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ovo drugo.
 

Glumica iz akcione komedije "Lethal Weapon" i drame Spajka Lija "Chi-Raq" nije vešto odabrala ni prateće detalje, poput torbe i nakita.
Osmeh je donekle uspeo da, makar na ovoj fotografiji, skrene pažnju sa modnog promašaja, ali ovakvu garderobu je, ipak, teško ne primetiti.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Supruga našeg tenisera nikada nije bolje izgledala

Izvor: Press, 11.Jan.2017, 13:35

Sjajnu odevnu kombinaciju je Biljana Tipsarević predstavila danas na Fejsbuku. I odlično izgleda u njoj. . foto: zena.blic.rs. Dizajnerka je odabrala kratku, romantičnu haljinu u beloj boji i rimljanke, koje se vraćaju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.