Nije joj bilo lako: Varala sam muža

Izvor: Mondo, 26.Maj.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije joj bilo lako: "Varala sam muža"

Britanska pevačica se u zenitu svoje popularnosti borila se sa ozbiljnim porodičnim problemima.

Lili Alen priznala je u intervjuu za "Vulture" da je prevarila supruga.

"Bilo mi je teško, jer sam se borila sa svom tom slavom što je na kraju dovelo do toga da izgubim i samu sebe".

Ona kaže da za sve probleme krivi sebe i da se zbog toga sklonila sa scene na neko vreme.

"Bila mi je potrebna pomoć drugih ljudi da ostanem popularna nakon toga što >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sam postala majka. Tada sam počela da gubim kontrolu. Morala sam da smršam, nisam jela, nisam spavala...Uvek sam znala kako izgledam, ali kad sam postala mama prosto sam uvek isto izgledala-nosila pidžamu i papuče skoro dve godine".

Pevačica je priznala da je nekoliko puta prevarila svog supruga Sema Kupera, s kojim ima dvoje dece i od koga se rastala pre dve godine.

"Izgubila sam sebe. Bila sam loša majka. Nisam dobro radila svoj posao. Probudila sam se u autobusu jednog jutra, koji me je vozio na koncerte, mamurna. Prevarila sam ga tada. U tom trenutku sam samo poželela da budem uz svoju decu", priznala je Lili.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Iskreno priznanje pevačice: "Varala sam svog supruga"

Izvor: B92, 26.Maj.2018

Britanska pevačica Lili Alen javno je priznala preljubu i bez ikakvog ustručavanja po prvi put progovorila o svim problemima sa kojim se suočavala pre šest godina...Muzičarka Lili Alen dostigla je vrhunac popularnosti na pop sceni 2000. godina, a kako kaže naknadni povratak na scenu 2012. stvorio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.