Nije ga udarila, sam je pao (FOTO)

Izvor: Mondo, 10.Jun.2017, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nije ga udarila, sam je pao" (FOTO)

Brat pevačice o saobraćajki u kojoj je učestvovala pre dva dana

Pevačica Ana Nikolić je nedavno "pokupila" motociklistu ispred jednog beogradskog tržnog centra.

Izlazeći iz Delta sitija na Novom Beogradu, pevačica je svojim džipom "pokupila" motociklistu. Srećom, muškarac je ustao posle udarca i nije teže povređen (mada se držao za levo rame sa bolnom grimasom na licu).

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE! >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Njen brat i menadžer Marko Nikolić, rekao je da pevačica nije automobilom udarila motociklistu koji se kretao ispred nje već da je on sam pao.

Nikolić kaže da je muškarac je iz neutvrđenih razloga pao s motora ispred Ane, koja se zaustavila i s lakše povređenim momkom sačekala policiju i Hitnu pomoć.

"Nije ga ona udarila, čovek je sam pao na dvadeset metara od njenog auta. Sve je u najboljem redu", rekao je Nikolić piše "Kurir".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.