Nije bilo na silu - platio je!

Izvor: Mondo, 11.Okt.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije bilo na silu - platio je!

Sud odbacio tri optužnice protiv holivudskog mogula Harvija Vajnstina

Harvi Vajnstin bi mogao, za razliku od Bila Kozbija, da bude slobodan čovek!

Čovek koji se našao na stubu srama i izbačen iz filmske Akademije (i sopstvene kompanije) nakon što je otkriveo da je zlostavljao i silovao desetine žena, upravo je korak bliže oslobađajućoj presudi.

PRAVDA: Bil Kozbi u zatvoru!

Sud u Los Anđelesu danas je odbacio tri optužbe protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vajstina, zbog "lažne izjave i prikrivanja dokaza".

Glumica Lusija Evans optužila je Harvija Vajnstina za seksualno zlostavljanje, ali je sada otkriveno da je detektiv koji je radio za Tužilaštvo prikrivao dokaze - u slučaju Evansove se pojavio svedok koji tvrdi da je "Vajnstin Lusiji Evans ponudio novac da se skine i obećao ulogu ukoliko pristane na seksualne odnose s njim i da je ona pristala".

"Nije bila primorana na oralni seks kao što je stajalo u optužnici", rekao je neimenovani izvor portalu TMZ.

Detektiv koji je radio na slučaju je rekao svedoku "da ne mora da sarađuje s Tužilaštvom, kao i da njegova izjava nije neophodna".

Rezultat - optužnice su odbačene, ostaju još dve...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.