Nije Colonia, sad je samo Indira! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 20.Jul.2017, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije Colonia, sad je samo Indira! (VIDEO)

Pevačica je objavila prvu pesmu nakon napuštanja poznate grupe

Kao što je i obećala svojoj publici, samo mesec dana nakon odluke da otpočinje samostalnu karijeru, Indira Levak okupila je tim kreativaca i snimila pesmu ''2 luđaka'' koju, kao autor muzike, potpisuje Branimir Mihaljević.

"Da bi pesma došla do srca publike potrebno je ispuniti sva njihova očekivanja, ali i biti iskren. Ja nikada ne kalkulišem pa tako ni kod pesama. Kad čujem ritam koji me pokreće, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << melodiju koja mi stvara trnce pod kožom, e onda znam da je to pesma za mene. Upravo to se dogodilo kada sam čula '2 luđaka', a sada me zanima reakcija moje publike, njihova potpora mi je najvažnija. Zaista sam uživala s ekipom u studiju, dala sam im smernice, kakav zvuk želim i Branimir je odmah shvatio", izjavila je Indira koja mnogo očekuje od ove pesme i tek je prvi korak kojim nastavlja svoje glazbeno putovanje sa novom izdavačkom kuću, prenosi "Pink.rs".

Colonia ostala bez pevačice!

"Za Indirinu pesmu okupio sam ekipu mladih, ali na klupskoj sceni aktivnih ljudi. Tako smo Denz i ja dobili moderan zvuk, a tekst su pisali Antonija Šola i J. Miljan", rekao je autor i producent Branimir Mihaljević s kojim je Indira već uspešno sarađivala na nekim projektima.

Uz Indiru, u spotu se pojavljuje J. Miljan koji izvodi deo pesme, DJ, plesačice i parkuristi.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.