Ni posle 12 operacija ne odustaje: Ne stajem dok ne dobijem najveće grudi na svetu (FOTO)

Izvor: S media, 13.Okt.2012, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni posle 12 operacija ne odustaje: Ne stajem dok ne dobijem najveće grudi na svetu (FOTO)

Sve je više ljudi koji odu jednom na plastičnu operaciju kako bi promenili nešto na svom telu ali vrlo brzo shvate da su postali opsednuti. Ova žena jedan je u nizu takvih primera.

Pola Simonds je majka šestoro dece i na grudima je imala 12 operacija ne bi li ih pretvorila u L veličinu. Ona kaže da se neće zaustaviti sve dok ne postanu najveće grudi na svetu. Ova žena inače živi u Holivudu, ima 44 godine, a trenutno se nalazi na 7. mestu najvećih grudi na svetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Inače, one trenutno teže oko 10 kilograma.

Ovo nije jedino što je na sebi korigovala. Dva puta je zatezala stomak, četiri puta išla na liposukciju celog tela, stavljala implante u zadnjicu i podizala je. Na kraju svega toga evo šta kaže o sebi:

- Mislim da izgledam dobro. Pokušavam da izgledam kao određeni tip žene, one što podsećaju na barbike.

***Aleksandra Bursać pod sresom: Zbog rijalitija dečko samo što je nije ostavio

***Sneki se zagledala u Kineza: On je muškarac mog života

***Ona nije modna blogerka ali uskoro će za ovu devojku svi čuti (FOTO)

Izvor: S media/Daily Mail, Foto: Daily Mail/Facebook

Pretraga po temi: Zanimljivosti, Bizarno, Pola Simonds, Grudi, Silikoni, Plastična operacija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.