Neverne bebe dva puta u Sava centru

Izvor: Blic, 22.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neverne bebe" dva puta u Sava centru

Pop-rok grupa "Neverne bebe" posle rasprodatog koncerta predviđenog za 25. oktobar u beogradskom Sava centru, zakazala je za 30. oktobar i drugi nastup u toj sali.

Na fan sajtu www.neverne-bebe.com navodi se da se bend odlučio da i drugi put izađe na pozornicu Sava centra "zbog onih koji nisu uspeli da kupe karte" (po ceni od 800, 1.000 i 1.200 dinara) za rasprodat prvi beogradski koncert.

Koncerti "Nevernih beba" u Sava centru održavaju se u okviru turneje kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se promoviše njihov novi album "Iza oblaka" po gradovima bivše Jugoslavije.

Na konferenciji za novinare prošle nedelje vođa sastava, klavijaturista Milan Đurđević, najavio je mogućnost održavanja dodatnog koncerta u Sava centru zbog odlične prodaje ulaznica.

"Menadžment mi sugeriše da pravimo drugi koncert, ali ja sam vrlo težak po tom pitanju, jer puno energije treba da bi se odsvirao koncert dug dva i po sata, sa puno duhovnih elemenata i emocija. Ne znam da li ćemo uspeti da ponovimo te stvari sutradan ili za dva dana. Još razmišljamo o tome", rekao je tada Đurđević.

Prvi nastup u Sava centru, on je najavio kao "muzičko-scenski spektakl" i "psihološko-ambijentalni koncert sa prilagođenim svetlima i scenom" po uzoru na svirke simfo rok grupe "Pink Flojd" i džezera Peta Metinija.

Sa svojom diskografskom kućom bend je dogovorio da se koncert 25. oktobra snimi za DVD izdanje, jer "Neverne bebe", osnovane još 1993. godine, posle pet studijskih albuma i 1.700 održanih svirki, još nemaju svoj živi album.

Na turneji "Iza oblaka" bend je u poslednja tri meseca obišao 35 grada bivše Jugoslavije, a Đurđević najavljuje da posle Beograda idu 2. novembra u Zenicu, 3. novembra u Sarajevo, 15. novembra u Banjaluku, i do kraja godine još u Kotor, Podgoricu, Kragujevac i Novi Sad.

U "Nevernim bebama" su osim Đurđevića, pevačice Jana Šušteršič i Jelena Pudar, gitarista Saša Ranđelović-Ranđa, basista Vladan Đurđević i bubnjar Vladimir Ružičić-Kebac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.