Neumorni: Teoretičari zavere imaju novu bizarnu ideju

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neumorni: Teoretičari zavere imaju novu bizarnu ideju

Sve što je lepo ima svoj kraj, pa tako i ovaj svet. To znaju i teoretičari zavere, koji tvrde da znaju tačan datum smaka sveta.

Sudeći prema njihovim najnovijim objavama, kraj sveta možemo da očekujemo 23. aprila, kada Sunce, Mesec i Jupiter budu bili u polju Device. Ova astrološka poklapanja navodno imaju svoju paralelu u Otkrovenju Jovanovom (12:1-2), koja glasi:

"I znak veliki pokaza se na nebu:

Žena obučena u sunce,

i mesec pod nogama >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njenim,

i na glavi njenoj venac od dvanaest zvezda.

I beše trudna,

i vikaše od muke,

i mučaše se da rodi."

Uprkos tome što se ova prirodna pojava dešava na svakih 12 godina, teoretičar zavera Dejvid Mid ubeđen je u to da nam ovaj put preti stvarna opasnost.

"Ranog aprila 2018. doći će do nestanka Crkve. To će biti praćeno uzdizanjem Antihrista, pojavom planete Iks i početkom Trećeg svetskog rata. Nastupiće sedam godina Apokalipse, bez svake sumnje", rekao je.

NASA je zvanično porekla postojanje misteriozne planete Iks, ili Nibiru.

"Reč je o internet-prevari. Ne postoje dokazi za takve tvrdnje", rekao je portparol Nase.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.