Izvor: Njuz.net, 08.Jan.2016, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netflix u Srbiji uvrstio u ponudu sve Vučićeve konferencije za novinare

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeLOS GATOS, 8. januar 2016, (Njuz) – Najveći svetski onlajn servis za gledanje filmova i serija Netflix, koji je od nedavno počeo sa radom i u Srbiji, u svoju ponudu je uvrstio i sve konferencije za novinare koje je premijer Vučić ikada održao, saopšteno je iz sedišta ove kompanije.
– Nekoliko godina unazad pažljivo smo pratili šta je to što je najgledanije u Srbiji. Naši agenti su uočili da se vaš premijer jako često pojavljivao na televiziji dok je držao konferencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << za medije, te smo zaključili da je to ono što se najviše traži u Srbiji. Korisnici će u svakom trenutku moći da vrate snimak Vučićevog obraćanja novinarima ako nešto nisu razumeli ili da zamrznu snimak i malo porazmisle o onome što je rekao – otkrio je u izjavi za Njuz izvršni direktor Netflixa Rid Hejstings i dodao kako će ovaj paket sadržati i sve vanredne konferencije za medije srpskog premijera.
Iz Netflixa poručuju da Vučićevi govori neće biti jedino što će ovaj servis nuditi korisnicima u Srbiji.
– Pored Vučićevih konferencija za medije, uoćili smo da i vi, poput Amerikanaca, jako volite serije, pa će se tako u našoj ponudi naći Bolji život, Srećni ljudi, Stižu dolari, Selo gori, a baba se češlja i ostale vaše omiljene serije, a trenutno aploadujemo i nekoliko rijalitija koji su gledani u Srbiji – rekao je Rid Hejstings i dodao kako će gledanje Netflixa biti potpuno besplatno prvih mesec dana, a da će korisnici potom moći da biraju neki od paketa koji se plaća.
– Korisnici u Srbiji su nas pitali da li će na Netflixu moći da gledaju i sva obraćanja sa terena koje je vaš premijer držao, ali, nažalost, za njih će morati da doplate jer je ogromna baza u pitanju, a naši serveri jednostavno nemaju kapaciteta za toliku količinu programa – zaključio je izvršni direktor Netflixa.
Miroslav Vujović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.