Izvor: 011vodič.com, 03.Nov.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanijahu: Nastavićemo napade na neprijatelje

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu kaže da će vojska nastaviti da napada neprijatelje Izraela, uključujući „prikrivene misije“.

Netanijahu je rekao da se Izrael nalazi u „veoma osetljivom“ bezbednosnom okruženju na svom severu, jugu i istoku, prenosi AP.
„Nastavićemo da delujemo na svim frontovima da osiguramo bezbednost Izraela, otvorenim i tajnim sredstvima, na moru, u vazduhu i na zemlji“, rekao je Netanijahu.
On je to izjavio na nedeljnom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sastanku kabineta, dan pošto je Izrael pogodio niz lokacija povezanih sa vođama Hamasa u Gazi kao odgovor na raketnu vatru koja je ispaljena sa te teritorije.
Iako još niko nije preuzeo odgovornost za ispaljene rakete, Izrael smatra Hamas odgovornim za sve napade koji dolaze sa te teritorije.

The post Netanijahu: Nastavićemo napade na neprijatelje appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.