Nesreća ga nezaobilazi: Džordž Majkl hitno prevezen u bolnicu

Izvor: Blic, 29.Maj.2014, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća ga nezaobilazi: Džordž Majkl hitno prevezen u bolnicu

Pevač Džordž Majkl, hitno je sinoć prevezen u bolnicu, nakon što mu je naglo pozlilo.

Dvoje kola hitne pomoći su poslata na njegovu adresu, nakon što je pevačev prijatelj pozvao doktore, jer je Džordž kolaborirao.

Prema pisanju britanskih medija, doktori su se zadržali čak četiri sata u Majklovom domu, nakon čega su se vratili u bolnicu zajedno sa pevačem.

Njegov agent je rekao kako je Majkl u bolnici samo zbog rutinskih pregleda, i da nema ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << više da doda povodom te teme.

Izgleda da nesreće jednostavno ne mogu da zaobiđu problematičnog pevača, s obzirom da je u poslednjih godinu dana čak tri puta završavao u bolnici, dva puta zbog upale pluća, i jednom nakon što je ispao iz automobila u pokretu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.