Neostvareni san mi je da smršam 50 KILOGRAMA! (FOTO)

Izvor: Mondo, 17.Jul.2019, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neostvareni san mi je da smršam 50 KILOGRAMA! (FOTO)

Darko Lazić o planovima - venčanje "ako žena pristane" i dijeta!

Pevač Darko Lazić, koji je prošle godine preživeo tešku saobraćajnu nesreću i još uvek se oporavlja, rekao je za domaću štampu da mu je san da smrša, i to mnogo!

"Neostvareni san mi je da smršam. To mi je ogromna želja, kada to uradim, biću kompletan. Želim da smršam 50 kilograma," rekao je Darko, koji nije precizirao koliko je trenutno težak.

Nedavno je ponovo postao otac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pošto je sa verenicom Marinom dobio sina Alekseja. Oko bebe, kaže, ne pomaže jer se boji, iako već ima kćerkicu Lorenu sa bivšom suprugom Anom Sević.

"Ništa ne radim oko njega, jer je mali. Marini pomažu moja i njena mama. Plašim se da bilo šta radim sa njim, nosio sam ga, ali u sedećem položaju. Plašim se da se ne sapletem, da padnem sa njim u rukama," rekao je on.

Darko je rekao da za narednu godinu, kada mali Aleksej poraste, planira i venčanje sa Marinom, "ako ona uopšte bude htela da se udaje".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.