Nemilosrdna Srbija “zgazila” Nemačku na startu EP!

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemilosrdna Srbija “zgazila” Nemačku na startu EP!

Naši momci su sa maksimalnih 3:0 (25:21, 25:17, 25:15) savladali Nemačku. Srbija je odigrala perfektan meč od početka, pa do kraja, te je potpuno zasluženo stigla do maksimalnog trijumfa protiv vicešampiona Evrope.
Kvota u MaxBetu na pobedu Srbije protiv Češke je 1.15.
Nemci su nam kakve, takve probleme napravili samo u prvom setu, u kojem smo slavili sa 25:21. Ipak, i njega smo dobili bez veće muke. Vodili smo od samog starta i tu prednost sačuvali do samog >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kraja.
U drugom setu bilo je još lakše za Srbiju. Leteli su po terenu naši odbojkaši, pa su sa ubedljivih 25:17 rešili ovaj deo igre u svoju korist.
Ništa se nije promenilo ni u trećem setu. Na terenu je postojao samo jedan tim. Srbija je dominirala i protivniku nije dala ni najmanju šansu. Nemci su uspeli da u jednom trenutku priđu na 16:14, ali je tim Slobodana Kovača od narednih 10 poena osvojio devet i sa ubedljivih 25:15 rešio meč u svoju korist.
U narednom kolu Srbija igra protiv Slovačke u nedelju sa početkom od 18:30.

The post Nemilosrdna Srbija “zgazila” Nemačku na startu EP! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.