Nemam problem da moj muškarac ima manje para od mene

Izvor: Mondo, 17.Dec.2018, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nemam problem da moj muškarac ima manje para od mene"

Uprkos tome što važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi, Milica Pavlović nikako da nađe sreću u ljubavi. Priznaje da nema visoke kriterijume.

Milica Pavlović kaže da je na velikim mukama sa pronalaženjem partnera i da ima veliki problem, jer joj se muškarci ne udvaraju.

"Došlo je vreme kada se muškarci plaše dominantnih i uspešnih žena i traže one mutave, što ćute i klimaju glavom, a ja takva nisam i nikada neću biti", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Milica za "Vip Alo".

Ona kaže da nema problem s tim da njen muškarac ima manje novca od nje, jer je ona "jaka i može da zarađuje za oboje".

"To nije problem. Neka on ima neku zanimaciju, a ja ću da donosim keš", dodaje kroz smeh pevačica.

Podsetite se šta je Milica rekla za MONDO TV

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

I DALJE ČEKA GOSPODINA PRAVOG: Milica otkrila ŠTA OČEKUJE od muškarca i da li je NOVAC BITAN!

Izvor: Story, 17.Dec.2018

Uprkos tome što Milica Pavlović važi za jednu od najatraktivnijih mladih pevačica, ona i nema baš sreće u ljubavi. – Moji kriterijumi uopšte nisu visoki, Došlo je vreme kada se muškarci plaše dominantnih i uspešnih žena i traže one mutave, što ćute i klimaju glavom, a ja takva nisam...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.