Nemam ja vremena da mrzim bivšeg, MLATIM PARE!

Izvor: Mondo, 20.Jul.2019, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemam ja vremena da mrzim bivšeg, MLATIM PARE!

Kloi Kardašijan je odgovorila na komentar da njena ćerka Tru liči na svog oca - košarkaša koji ju je prevario pred porođaj!

Iako ju je košarkaš prevario, rijaliti zvezda nema vremena za mržnju - "mlati pare"!

Kloi je nedavno oštro odgovorila pratiocu koji joj je poručio putem društvene mreže Twitter da iako zna da ona mrzi svog bivšeg dečka NBA košarkaša Tristana Tompsona, njihova kćerka je "ista kao tata".

"Što bih ga mrzela? >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Zajedno smo napravili našeg divnog anđela. Ja nemam vremena nikoga da mrzim, previše sam zauzeta mlaćenjem love, kako bih tog anđela mogla da odgajam," napisala je Kloi.

"Uostalom, naša slatka Tru oduvek liči na tatu," dodala je ona.

Tompson pored ćerke Tru ima i dvogodišnjeg sina sa bivšom devojkom Džordan Krejg, a sa Kloi je stupio u vezu još pre nego što mu se sin rodio.

Par se rastao ranije ove godine kada je poznata starleta otkrila da je dečko vara sa drugaricom njene mlađe sestre Kajli Džener, Džordin Vuds. Još i pre toga, Tristan je varao Kloi, i to pred njen porođaj, ali mu je tada oprostila.

View this post on Instagram

Twins

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on Jul 19, 2019 at 1:25pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.