Nemačka: Ukrali kombi... i lava u njemu!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Nov.2009, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: Ukrali kombi... i lava u njemu!

Cirkuski lav po imenu Cezar rikao je iz sve snage, ali lopovi koji su ukrali kombi u nemačkom gradu Vupertalu, a u kojem se nalazio i kralj životinja, nisu ni bili svesni njegovog prisustva!

Cezar je doživeo pravu noćnu avanturu na putevima kroz Nemačku, sve dok lopovi nisu udarili o saobraćajni znak i napustili vozilo. Pronašavši slupani kombi, policija Vupertala, na zapadu Nemačke, odvukla ga je do garaže, ne primetivši da se u njemu nalazi petogodišnji lav.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Prisustvo unezverene životinje otkrio je dreser kada je došao da preuzme vozilo čiji je nestanak cirkus "Probst" prethodnog dana prijavio.

Još nije poznato da li su lopovi, koji su i dalje na slobodi, bili svesni Cezarovog prisustva. Policija pretpostavlja da su u jednom trenutku čuli riku izgladnele životinje i u panici udarili u saobraćajni znak, a potom pobegli glavom bez obzira, ostavivši upaljen motor.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.