Nele Karajlić izašao iz bolnice

Izvor: S media, 08.Jun.2011, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nele Karajlić izašao iz bolnice

Nakon što je izašao iz bolnice, pevač Nele Karajlić povukao se u ilegalu. -Neletu je potreban mir, nastupaće kada se bude oporavio, rekao je za S media portal izvor blizak pevaču.

Poznati pevač Nele Karajlić izašao je iz bolnice, potvrdio je za S media potral Drago Jovanović, PR Urgentnog centra.

Nele je nakon otpuštanja bio na kontroli, ali se još uvek ne zna šta se tačno dogodilo sa frontmenom grupe „Zabranjeno pušenje“.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Neletu je potreban mir da bi se u potpunosti oporavio, pa je isključio telefone i povukao se u ilegalu. Na scenu će se vratiti kada se oporavi – priča za S media portal izvor blizak popularnom pevaču.

Kusturica: Neletu je dobro!

Dr. Nele Karajlić preživeo infarkt!?

Lane Gutović ipak imao infarkt!

Grupa „Zabranjeno pušenje“ zakazala je koncert za 29. novembar u Beogradskoj areni. Podsetimo, zbog Neletove bolesti ova grupa je otkazala koncert koji je trebao da se održi 9.juna na “Mediafestu” u Banjaluci.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nele Karajlić izašao iz bolnice

Izvor: CrveniTepih.com, 09.Jun.2011, 02:09

Nakon što je izašao iz bolnice, pevač Nele Karajlić povukao se u ilegalu. -Neletu je potreban mir, nastupaće kada se bude oporavio, rekao je za S media portal izvor blizak pevaču. Poznati pevač Nele Karajlić izašao je iz bolnice, potvrdio je za S media potral Drago Jovanović, PR Urgentnog centra....

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.