Nekada dugokosa i bez zuba: A, danas jedna od najomiljenijih na estradi! (FOTO)

Izvor: S media, 11.Avg.2012, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada dugokosa i bez zuba: A, danas jedna od najomiljenijih na estradi! (FOTO)

Pevačica koja je poznata po vedrom duhu i kao mala je pokazivala da ne priznaje komplekse... Iako tada nije imala prednje zubiće, to je nije sprečilo da se široko osmehne...

Tijana Dapčević nekada nije bila ni nalik ovome što je danas. Sa dugom kosom, u dugačkoj žutoj haljinici i sa osmehom bez zuba, izgledala je kao pravi nestašni devojčurak.

Dok danas više podseća na neku simpatičnu barabu, ali mnogo negovaniju, stilizovaniju i što je najbitnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa svim zubima na mestu!

Ipak, i tada i sada, ova dama je jedno beskrajno slatko i šarmantno stvorenje, koje jednostavno ne možete da ne simpatišete!

Izvor: S media, Foto: Facebook

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nekada dugokosa i bez zuba: A, danas jedna od najomiljenijih na estradi!

Izvor: medio.rs, 11.Avg.2012

Pevačica koja je poznata po vedrom duhu i kao mala je pokazivala da ne priznaje komplekse.. Iako tada nije imala prednje zubiće, to je nije sprečilo da se široko osmehne..

Nastavak na medio.rs...

Nekada dugokosa i bez zuba: A, danas jedna od najomiljenijih na estradi!

Izvor: Poznati.info, 12.Avg.2012, 03:55

Pevačica koja je poznata po vedrom duhu i kao mala je pokazivala da ne priznaje komplekse… Iako tada nije imala prednje zubiće, to je nije sprečilo da se široko osmehne…..Tijana Dapčević nekada nije bila ni nalik ovome što je danas. Sa dugom kosom, u dugačkoj žutoj haljinici i sa osmehom...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.