Nejmar o silovanju: Pogledajte sami!

Izvor: Mondo, 02.Jun.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar o "silovanju": Pogledajte sami!

Slavni fudbaler objavio prepisku sa devojkom koja ga je optužila za silovanje, a zatim je obrisao.

Fudbaler Nejmar oglasio se na Instagramu nakon što je neimenovana devojka prijavila da ju je silovao.

Šta kaže devojka koja optužuje Nejmara

Brazilka je policiji prijavila da ju je fudbalerov asistent "doveo" u Pariz, u hotelsku sobu u kojoj ju je "pijani Nejmar zatim silovao".

Nejmar se sada oglasio videom na Instagramu i pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poruke koje mu je ta devojka slala, uključujući i slike bez odeće. On tvrdi da jeste imao odnos sa njom, ali dobrovoljni sa obe strane, i da je ovo pokušaj iznude.

"Delim sa vama kompletnu prepisku koju sam vodio sa tom ženom, sve naše zajedničke poruke. Moram ovo da uradim kako bih dokazao da se ništa pogrešno nije dogodilo. Tog dana, desio se odnos između žene i muškarca, u četiri zida, nešto što se dešava svim parovima," rekao je on.

"Kao što vidite u porukama, sve je bilo u redu i narednog dana, nastavili smo da se dopisujemo. A sada, optužila me je za silovanje. To je užasna reč, i tužan sam jer sam upao u ovu zamku. Tužno je i što postoje ljudi koji na ovaj način pokušavaju da profitiraju. Iznudom. Ovo nije povredilo samo mene, već celu moju porodicu," rekao je on.

"Ja sam vaspitan ispravno. I pokazaću sve u duhu iskrenosti i poštenja, jer sam takav," zaključio je on.

Nejmar je u videu od sedam minuta zatim pokazao celu svoju prepisku sa još uvek neimenovanom devojkom, koja mu je slala provokativne fotke i poruke i nakon 15. maja, kada se napad navodno dogodio. Zatim je obrisao čitav taj post.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.