Neda Stojanović-Prvi srpski top model!

Izvor: S media, 06.Jun.2011, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Stojanović-Prvi srpski top model!

Očekivano, Neda Stojanović proglašena je za prvog srpskog top modela na finalnoj večeri ovog modnog rijalitija TV Prve koja je održana u nedelju uveče u Zagrebu. Ona će kao nagradu dobiti ugovor s Modnim studijem «Klik», putovanje u Izrael, njena fotografija će se pojaviti na naslovnoj strani časopisa «Gracija»... Drugo mesto zauzela je Bojana Banjac, dok se Milica Đorđević plasirala na treće... Tako je procenio žiri u sastavu: Ivana Stanković, Nenad Radujević i Miša Obradović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Ipak, sem osmeha i suza u očima nismo tokom TV prenosa čuli kako se pobednica oseća i šta planira u životu za dalje, ali jesmo zaštitno lice i glavnu u ovom projektu, manekenku Ivanu Stanković koja je ushićeno zahvalila svima na velikoj podršci i izjavila da su ponosni što su napravili nešto lepo i pozitivno što je gledalo mnogo ljudi.

Ivana: Nijedna devojka nije pravi top model! (FOTO)

Finale "Srpskog Top Modela" u Zagrebu

Ivana Stanković: Andrić je „in"

Ipak, uoči finalne večeri Neda Stojanović je proročki izjavila:

- Zaista očekujem da budem pobednica, i zbog toga imam sve veću tremu kako se finale približava!

Eto, pokazalo se da je bila u pravu....

Inače, u velelepnom studiju u Zagrebu pojavile su se i sve devojke koje su ispale iz dosadašnjeg toka takmičenja, kao i muzički gosti, Marija Šerifović i Aleksandra Radović.

N. G.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.