Izvor: Blic, 11.Sep.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neću zapostaviti karijeru glumice

Neću zapostaviti karijeru glumice

U nedelju, 21. septembra, biće prikazana prva emisija 'Srećnog kviza' na 'Hepi televiziji'. Takmičenje dece petog, šestog i sedmog razreda osnovne škole u poznavanju književnosti, istorije, biologije, geografije ali i olimpijskog sporta, odvijaće se u tri ciklusa od po trinaest emisija koje vode u veliko finale.

- To je moj osnovni posao već trideset pet godina - televizijska produkcija, a TV 'Hepi' možda je i moja labudova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poslovna pesma, mada, osećam se kao da počinjem ispočetka - kaže za 'Blic' Bojan Maljević, direktor TV 'Hepi', a njegova kćerka, glumica Bojana Maljević, koja je producent u ovom poslu, ističe da se na tržištu najzad pojavila televizija koja decu tretira kao kreativne pojedince.

- Ovo je prva veća produkcija dečje televizije nakon što smo pripremili teren da se pojavimo sa jednom zaista ozbiljnom produkcijom. Proizvešćemo četrdeset kviz emisija. Nekad sam, radeći za Dečju redakciju RTS, kad je Donka Špiček bila urednik, uživala dok smo snimali emisije, ali i gledajući ih kasnije kao svako drugo dete. Radila sam već kao izvršni producent filma 'Do koske'. Od prošle godine, osnivanjem TV 'Hepi' producent sam stranog licencnog programa. Imam i sama dvoje dece, šestogodišnjeg Luku i sedmomesečnog Nikolu i zaista smo želeli da napravimo kvalitetnu dečju produkciju. Do sada su se na domaćem ekranu deca najčešće koristila kao deo scenografije ili kao manekeni. Na TV 'Hepi' neće biti našminkane dece koja plešu uz neku pop ili dens pevačicu, nego će kreirati program - tvrdi Bojana.

Luka voli da pogleda promotivne kasete crtanih filmova koje dobijam iz celog sveta, a Nikola je još beba, brinem o njima, ali pri tom ne zapostavljam ni karijeru glumice - ekskluzivno za 'Blic' kaže Bojana Maljević, otkrivajući da bi po scenariju i u režiji svog supruga Bobana Skerlića trebalo da se pojavi u prvom domaćem sitkomu koji će se snimati uživo - pred publikom.

M. Pavlović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.