Neću da budem kao one s Instagrama... (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 18.Dec.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neću da budem kao one s Instagrama... (FOTO, VIDEO)

Botoks može, silikoni ne!

Pevačica Rada Manojlović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, i jednu od retkih koja nije podlegla čarima plastične hirurgije.

Na komentare da bi mogla da ugradi silikone ili "sredi nos" je, sama je rekla "oguglala", ali sada je priznala da upražnjava tretmane botoksa.

"U mom slučaju to je jako mala količina, u predelu čela. Ali ostavila sam obrve da mogu da se smejem", rekla je pevačica za "Srpski telegraf" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i dodala: "Celi život se kezim, cerekam, od toga su se stvorile bore", otkrila je Rada razlog zbog kog je u tako mladim godinama posegla za ovim zahvatom.

Što se tiče među pevačicama toliko popularnih silikona, Rada je rekla:

"Neću raditi grudi. Razmišljala sam da uradim nos i grudi, ali ipak ne. Skapirala sam da sve ove koje postavljaju fotke na Instagram, sve su iste, dosadne".

Pogledajte šta su one rekle o silikonima!

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.