Nećete verovati koliko je koštala maskara koju je Kim Kardašijan nosila na venčanju

Izvor: Press, 29.Maj.2014, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati koliko je koštala maskara koju je Kim Kardašijan nosila na venčanju

Mario Dedivanović, profesionalni šminker poreklom iz Crne Gore, ispričao je za strane medije, da je za šminkanje starlete koristio krajnje obične i jeftine preparate.
Iako je njena Živenši venčanica koštala zapanjujućih 500.000 dolara, maskara kojom se šminkala za najvažniji dan svog venčanja, koštala je svega 10 dolara.
"Kim se nije puno pitala oko šminkanja. Sve sam radio na svoju ruku, i ja sam lično odlučivao koje preparate ću da koristim", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je Mario.
"Za njene oči sam koristio najobičniju maskaru francuske proizvodnje, jer joj ide uz ten", ispričao je šminker, dok su britanski mediji izračunali da ta maskara na tržištu vredi svega 20 dolara.

 
Međutim, onim čime se Mario može pohvaliti je da je on jedini čovek kojeg starleta pušta blizu svog lica.
"Samo sam ja mogao da šminkam Kim i niko drugi. Njene sestre su bile toliko oduševljene mojim radom, da su i one htele da me angažuju, ali sam na kraju uspeo samo Kortni da našminkam", dodao je on.
Mario i Kim su se upoznali pre pet godina, kada ju je on šminkao za snimanje jednog modnog magazina.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.