Nećete ih gledati samo u Jutarnjem!

Izvor: Mondo, 22.Feb.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nećete ih gledati samo u Jutarnjem!"

Jovana i Srđan nam neće želeti samo "dobro jutro", potvrđeno MONDU s Prve televizije

Jovana Joksimović i Srđan Predojević, voditelji koji su napravili "transfer godine" prelaskom s Pinka na Prvu, neće voditi samo Jutarnji program na Prvoj televiziji.

Domaća štampa je prenela da ćemo ih gledati u Dnevniku, verovatno i Exkluzivu, a portparolka Prve televizije je za MONDO potvrdila da ćemo ih gledati u "nekoliko formata", ali ne i kojih.

Plata koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se ne odbija!

"Mogu da vam kažem da će nas u susret željno iščekivanom jutarnjem programu, koji startuje na Prvoj 5. marta, popularni voditeljski tandem Jovana i Srđan, iznenaditi u još nekoliko zanimljivih uloga", rekla je MONDU Slađana Paunović.

Voditeljski tamdem prvi put će se predstaviti publici Prve 4. marta, u izbornoj noći, kada će voditi specijal o izborima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.